begin

Hallo! Welkom op mijn website. Je kunt bij mij onder meer terecht voor rituelen en verhalen. Groot, klein, algemeen en op maat. En ook wanneer je alleen (of met een klein groepje mensen) nieuwe dingen wilt ervaren in de natuur – of in interactie met elkaar. Voor meer info kun je ouderwets browsen in de menubalk. De buttons meteen hieronder zijn speciaal voor wie zin heeft in wat nieuwe inspiratie.

Klik hier voor de agenda

Zin in een klein avontuur? Inspiratie? De buttons hierboven! Ook als je toch nog iets meer binnen zit dan je had gehoopt… Je beeldscherm je beste vriend is geworden. Als verrassing voor iemand van wie je houdt. Om het reisgevoel te ontdekken in je vertrouwde omgeving. Een fris windje. Weer even wakker worden…

In de herfst en winter van 2021 ging ik voor klein en intiem. Wintervacht kweken. Soep koken. Verhalen vertellen. Ergens aan zee. Naast een oude vuurtoren. Binnen was het warm en wie kwam luisteren kon lekker wegkruipen onder een dekentje. Komende herfst en winter zal wintervacht er weer anders uit gaan zien… Stuur me een mail als je wilt dat ik je op de hoogte breng. Er broeien plannen voor een korte cursus verhalen vertellen. Verder ben je nog steeds welkom om met me op pad te gaan, bijvoorbeeld voor een klein persoonlijk traject. Als je vragen hebt, weet je me te vinden. Contactgegevens helemaal onderaan de website.