agenda

Vanwege de lockdown zijn alle geplande vertellingen afgelast. Wanneer we weer met iets meer mensen bij elkaar mogen komen, zal ik nieuwe data prikken in Leiden, Gouda, Oegstgeest en mogelijk ook in Varik (de Betuwe). Wil je hiervan op de hoogte worden gebracht? Stuur dan een mail hierover naar vanderplas.leonie [at] gmail.com

Als je zo lang niet wilt wachten, kun je me gedurende de hele lockdown benaderen voor een één-op-één vertelling. Dan vertel ik een verhaal alleen aan jou. Bijvoorbeeld in het park, tussen het riet, in de duinen of aan het strand. Dit maak ik graag toegankelijk voor iedereen dus schroom niet om ook contact op te nemen als je portemonnee wat aan de dunne kant is.

2020

zaterdag 19 december  Midwintervertelling 14-17 uur – Gouda, Ars Vivendi~ afgelast

2021

zaterdag 2 januari Wintervacht 20-22 uur – Leiden, STSS* afgelast

Entree is bij iedere gelegenheid 15 euro.

Voor meer info of reserveren: stuur een email naar vanderplas.leonie [at] gmail.com

Goed om te weten: op iedere plek en op iedere avond/middag zal ik weer andere verhalen vertellen, dus als je zowel in Leiden als in Oegstgeest wilt komen luisteren, dan hoor je steeds weer iets anders. Ook zal het karakter van de avonden in Oegstgeest en Leiden enigszins verschillen. Bovenstaande aangelegenheden zijn niet gericht op kinderen, of ze geschikt zijn voor kinderen is per individueel kind verschillend.

In alle gevallen geldt dat er vanwege COVID beperkt plek zal zijn (ik wil het voor iedereen veilig houden). Reserveren is daarom nodig. Dat kun je doen bijvoorbeeld door mij een email te sturen.

Door steeds veranderende overheidsrichtlijnen, kan het gebeuren dat een verhalenavond afgelast zal moeten worden. Als je al betaald had, kun je ervoor kiezen om een andere keer te komen luisteren, of om je geld terug te krijgen.

Info over de locaties

* Onder de naam ‘Wintervacht’ organiseer ik een serie avonden bij de Sacred Tree Spiritual Studios, een prachtige ruimte met een hoog houten plafond en balkonnetjes in het voormalig Natuurhistorisch Museum aan Raamsteeg 2 (achter het van der Werfpark) in Leiden. Voor wie niet goed ter been is: dit gebouw heeft helaas geen lift, en de trap heeft 50 treden. Het is daar op sommige avonden mogelijk wat fris, dus kleed je lekker warm aan en neem als je wilt een dekentje of een slaapzak mee. Er zijn daar yogamatten en stoelen, dus je kunt kiezen of je wilt zitten of liggen. Alle avonden beginnen om 20 uur en duren tot een uur of 10. De entree (15 euro) is incl. koffie of thee.

** Duinzigt is een voormalig klooster aan de Rhijngeesterstraatweg 40d. Je kunt er komen luisteren in een heerlijk comfortabele ruimte – met een bank, stoelen, matten, schapenvachten… De ruimte is kleiner dan in Leiden, de avonden aldaar zullen daardoor nog iets kleinschaliger zijn. De avonden beginnen er om 19.45. Entree (15 euro) is incl. koffie en thee

~ Ars Vivendi in Gouda is gelegen aan de Karnemelksloot 111 in Gouda. Het zal de derde keer zijn dat ik in Ars Vivendi vertel. Als het weer het toelaat, gaan we op het grote dakterras zitten met een vuur… En ik geloof, ik weet het nog niet zeker, dat Ars Vivendi je na al het verhalen uitnodigt voor een borrel. Entree: 15 euro (incl. koffie en thee).

Geweest

zaterdag 31 oktober 20-22 uur – Leiden, STSS* UITVERKOCHT je kunt nog wel op de reservelijst

donderdag 5 november 19.45-21.45 uur – Oegstgeest, Duinzigt** AFGELAST wegens nieuwe overheidsrichtlijnen

zaterdag 14 november – Leiden, STSS* AFGELAST wegens nieuwe overheidsrichtlijnen

donderdag 19 november 19.45u-21.45u – Oegstgeest, Duinzigt** UITVERKOCHT je kunt nog wel op de reservelijst

zaterdag 12 december Wintervacht 20-22 uur – Leiden, STSS*