wintervacht

Wintervacht #4

Wintervacht #4 is afgelopen. In het herfst/winterseizoen van 2024/25 ben ik van plan om terug te komen met #5. Ik laat de pagina staan zodat je een indruk kunt krijgen van Wintervacht. Meld je aan op https://chat.whatsapp.com/HOO2NWJrp7G7YHOnYlijhN om op de hoogte te blijven van het vervolg!

Dit jaar voor de vierde keer alweer Wintervacht! Als de dagen koud en donker worden, vertel ik verhalen om in te schuilen voor het woeste winterweer. De setting is klein, er is plek voor maximaal 10 personen.

Dit keer ben je van harte welkom in Duinzigt** in Oegstgeest. Gelegen aan een oude strandwal, waar de eerste wegen en herbergen ontstonden. Binnen maken we het gezellig en tussen de verhalen door nemen we de tijd voor reflectie. Maak het jezelf gemakkelijk en kom lekker luisteren. Er zijn stoelen, matten, zitkussens, dekentjes…

In december en januari vertel ik verhalen en mythes uit noordelijke streken. Naaldbossen, taiga’s, toendra’s… Daar waar je elanden en rendieren tegen kunt komen. In februari, wanneer de dagen weer lichter worden, een liefdesverhaal waarin Griekse goden zich roeren… Drie zondagen.

zondag 10 december 2023 (14.30 – 17.00) entree 20 euro

zondag 14 januari 2024 (14.30 – 17.00) entree 20 euro

zondag 18 februari 2024 (14.30 – 17.30) entree 20 euro

Let op: in februari vertel ik één lang verhaal, de andere dagen vertel ik twee of drie kortere verhalen.

Als je meer wilt weten over de verhalen die ik per middag vertel, klik dan op deze link

per keer is er plek voor 10 deelnemers

een plek reserveren doe je door mij een email te sturen naar vanderplas.leonie [at] gmail.com of een bericht via whatsapp of signal naar 06 127 069 19

** Duinzigt is een voormalig klooster aan de Rhijngeesterstraatweg 40d. Je kunt er komen luisteren in een heerlijk comfortabele ruimte – met een bank, stoelen, matten, schapenvachten… Duinzigt is goed bereikbaar vanaf Leiden centraal.