agenda

2021

zondag 4 juli – een verhaal voor de zomer bij Ars Vivendi, Karnemelksloot 111, Gouda van 14.30-17.00 (15 euro)

woensdag 22 september workshop ‘de aarde het hof maken’ bij het Veerhuis in Varik 14.00-21.00 (incl. avondmaaltijd, 75 euro)

Voor meer info of reserveren: stuur een email naar vanderplas.leonie [at] gmail.com

In deze agenda staan alleen de aangelegenheden waar in principe iedereen een plek voor kan reserveren. Niet de avonden in het park – die plan ik op zeer korte termijn. Laat je hiervoor persoonlijk op de hoogte brengen door een mail te sturen aan vanderplas.leonie [at] gmail.com

Bovenstaande aangelegenheden zijn niet gericht op kinderen, of ze geschikt zijn voor kinderen is per individueel kind verschillend.

Voorlopig geldt dat er vanwege COVID zeer beperkt plek zal zijn (ik wil het voor iedereen veilig houden). Reserveren is daarom nodig. Dat kun je doen bijvoorbeeld door mij een email te sturen.

Door steeds veranderende overheidsrichtlijnen, kan het gebeuren dat een aangelegenheid afgelast zal moeten worden. Als je al betaald had, kun je ervoor kiezen om een andere keer te komen luisteren, of om je geld terug te krijgen.

Info over de locaties

* Onder de naam ‘Wintervacht’ organiseer ik een serie avonden bij de Sacred Tree Spiritual Studios, een prachtige ruimte met een hoog houten plafond en balkonnetjes in het voormalig Natuurhistorisch Museum aan Raamsteeg 2 (achter het van der Werfpark) in Leiden. Voor wie niet goed ter been is: dit gebouw heeft helaas geen lift, en de trap heeft 50 treden. Het is daar op sommige avonden mogelijk wat fris, dus kleed je lekker warm aan en neem als je wilt een dekentje of een slaapzak mee. Er zijn daar yogamatten en stoelen, dus je kunt kiezen of je wilt zitten of liggen. Alle avonden beginnen om 20 uur en duren tot een uur of 10. De entree (15 euro) is incl. koffie of thee.

** Duinzigt is een voormalig klooster aan de Rhijngeesterstraatweg 40d. Je kunt er komen luisteren in een heerlijk comfortabele ruimte – met een bank, stoelen, matten, schapenvachten… De ruimte is kleiner dan in Leiden, de avonden aldaar zullen daardoor nog iets kleinschaliger zijn. De avonden beginnen er om 19.45. Entree (15 euro) is incl. koffie en thee

~ Ars Vivendi in Gouda is gelegen aan de Karnemelksloot 111 in Gouda. Het zal de derde keer zijn dat ik in Ars Vivendi vertel. Als het weer het toelaat, gaan we op het grote dakterras zitten met een vuur… En ik geloof, ik weet het nog niet zeker, dat Ars Vivendi je na al het verhalen uitnodigt voor een borrel. Entree: 15 euro (incl. koffie en thee).

Geweest

zaterdag 31 oktober 20-22 uur – Leiden, STSS* UITVERKOCHT je kunt nog wel op de reservelijst

donderdag 5 november 19.45-21.45 uur – Oegstgeest, Duinzigt** AFGELAST wegens nieuwe overheidsrichtlijnen

zaterdag 14 november – Leiden, STSS* AFGELAST wegens nieuwe overheidsrichtlijnen

donderdag 19 november 19.45u-21.45u – Oegstgeest, Duinzigt** UITVERKOCHT je kunt nog wel op de reservelijst

zaterdag 12 december Wintervacht 20-22 uur – Leiden, STSS*

zaterdag 19 december  Midwintervertelling 14-17 uur – Gouda, Ars Vivendi~ afgelast

2021

zaterdag 2 januari Wintervacht 20-22 uur – Leiden, STSS* afgelast

zaterdag 20, zondag 21 februari – een weekend rondom het verhaal Het meisje zonder handen – Katwijk aan Zee afgelast