waar je me voor kunt benaderen

  • als je een verhaal wilt (laten) horen of als je zelf wilt leren vertellen
  • voor een ritueel of een verankeringssessie. Bij een verankeringssessie bedenken we samen een ritueel dat jou kan ondersteunen wanneer je een nieuwe stap zet, iets achter je wilt laten of bij verwerkingsprocessen. Je kunt me ook inschakelen voor rituelen bij levensgebeurtenissen
  • een zwerftocht van één dag, een soort mentale verwendag
  • wanneer je iemand zoekt om een bijeenkomst te leiden of voor een inspiratiesessie voor een team of intervisiebijeenkomst
  • persoonlijke gesprekken bij levensvragen (bijv. bij verdriet, verlangen, rouwprocessen)
  • ik schrijf speeches (of help jou om je eigen speech te schrijven) of spreek op bijeenkomsten

zie voor deze mogelijkheden onder ‘aanbod’ in de menubalk

Ik lever op maat, aangepast aan jouw wensen en vragen. Ik werk buiten en op locatie.