gesprekken

1-op-1 en voor groepen:

Is het voor jou tijd om je te buigen over de wat lastigere vragen in je leven? Je kunt bij mij terecht voor een 1-op-1 gesprek over levensvragen. Je bent welkom om me hiervoor te benaderen. Ik bied je een kader als vertrekpunt, met ruimte voor kwetsbaarheid, de pijnlijke en ook de mooie dingen. Om meer helderheid te krijgen over wat jou beweegt en raakt. Waar je behoeftes liggen. En hoe je eea praktisch plek kunt geven in je leven. Uiteraard blijf jij daarbij de regisseur van je eigen proces. Het uurtarief voor dergelijke gesprekken is 80 euro. Bij meer uur achter elkaar gaat de uurprijs omlaag. De allereerste kennismaking van een uur is gratis.

Ik faciliteer voor groepen precaire gesprekken die ons dichter bij de kern brengen. Door de tijd te nemen, te luisteren, iedereen aan het woord te laten en stilte toe te laten. Aandacht is een sleutelwoord. Bij mij mag je stevige standpunten en vaste verhalen laten varen. Je hoeft je niet te verdedigen. We maken ruimte voor kwetsbaarheid en voor complexiteit. Ik geloof dat we gemeenschappelijke grond kunnen vinden wanneer onze verschillen en behoeftes er mogen zijn.

Ik heb jarenlange ervaring met mensen met diverse vragen en achtergronden. Als je me vraagt voor een gesprek, onderzoeken we samen waar het gesprek in de kern over moet gaan – en hoe we dit het beste kunnen vorm geven.

Dit doe ik o.a. vanuit de luistermethode zoals die door Zenpeacemakers werd ontwikkeld vanuit gesprekstradities bij o.a. Lakota (Noord-Amerika). Door de jaren heen is dit door ervaring en andere trainingen tot verfijning gekomen. Groepen reken ik ongeveer 150 euro per uur (mede afhankelijk van de grootte van de groep, de duur van het gesprek en of er extra voorbereiding nodig is).

Meer weten hierover? Stuur me een bericht via whatsapp of signal via 06 127 069 19 of een mailtje op vanderplas.leonie [at] gmail.com