verankeringssessies

Een verankeringsritueel is een manier om een stap die voor jou belangrijk is, te markeren. Wanneer je iets in het zonnetje wilt zetten. Of juist als ondersteuning in een verwerkingsproces. Een goed ritueel biedt bedding en bekrachtiging. Een ritueel kan zijn als een rustpunt. Als celebrant weet ik wat nodig is voor een goed ritueel. Een verankeringsritueel bied ik op maat en afgestemd op jouw vraag en behoefte. We kunnen dit doen in één wat langere sessie. Een verankeringssessie kan goed ingebed worden in een therapeutisch traject dat je elders doorloopt.

hoe

We gaan een dagdeel samen op stap. Dit geeft ons de gelegenheid om in alle rust te onderzoeken waar jouw ritueel precies over moet gaan, en hoe we dit het beste vorm kunnen geven. We voeren het ter plekke uit. Over het algemeen werk ik buiten (strand, duinen, stadspark) maar een andere (binnen) locatie is ook mogelijk.

wat kost dit?

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt – je kunt me bellen voor een korte kennismaking (06 127 069 19). Hier reken ik niks voor. Dan kijken we of een verankeringssessie iets voor jou is.

Een verankeringssessie van een dagdeel kost 275 euro*. Alle extra uren hierbuiten kosten 80 euro p/u. Misschien wil je bijv. een voorgesprek waarbij we alvast ingaan op jouw vraag. Meerkosten* zijn altijd in overleg.

* Als we voor een verankeringsritueel op pad gaan, heb ik een uitrusting bij me waarmee we goed een ritueel kunnen doen. Dit valt uiteraard binnen het tarief. Kosten voor specifieke locaties, reizen of materialen die jij wenst en die geen deel uitmaken van mijn gebruikelijke uitrusting, zijn uiteraard voor jouw rekening. Ik werk binnen een half uur reistijd vanaf Valkenburg, Zuid-Holland – mocht je verder willen reizen, dan doe ik dit eventueel in overleg. Als je graag met mij een verankeringssessie wilt doen, maar je je niet kunt veroorloven om hier 275 euro voor te betalen, neem dan contact met me op – dan bekijken we wat voor jou wél mogelijk is.

Bel 06 127 069 19 of mail vanderplas.leonie[apestaartje]gmail.com als je een verankeringsritueel wilt.