eendagszwerftocht

Vanaf de lente van 2023 kun je met mij een zwerftocht van een dag maken. Een mentale verwendag speciaal voor nieuwsgierige types. Een soort vakantie voor je hoofd. We gaan samen uitgebreid op stap. Maken ruimte voor jouzelf en je binnenwereld. Telefoon uit – we duiken de vertraging in. Luisteren naar je behoefte. Zo heb je de kans om jezelf anders te ervaren en delen van jezelf te ontdekken die je in de drukte van het dagelijks leven niet tegen komt. Krijg je een frisse blik op het alledaagse. Ik ben er helemaal voor jou – met aandacht, inspiratie en verdieping. Durf je je over te geven aan het onvoorspelbare?

waar?

In de natuur, het stadse, langs rafelranden of bij jou thuis op de bank.

hoe?

Vooraf hebben we een gesprek zodat ik alvast een indruk krijg van wat er bij jou leeft. Misschien heb je specifieke vragen, wil je luisteren naar je lichaam, ruimte geven aan je verdriet of je verlangen, je creativiteit een impuls geven. Of wil je juist het comfortabele verlaten?

In de periode voorafgaand aan de zwerftocht krijg je van mij alvast wat ‘appetizers’ via whatsapp of signal. Opkikkertjes die je zachtjesaan in zwerfstemming brengen.

Op de dag zelf ontmoeten we elkaar bijvoorbeeld om 10 uur in de ochtend – rond 16 uur scheiden onze wegen weer. Ik zorg voor lekkers onderweg (en natuurlijk hou ik rekening met je dieet).

Mogelijke ingrediĆ«nten (mede afhankelijk van het soort plek dat we uitkiezen): gesprek, ritueel, verhaal, stilte, experiment, luieren, lopen, meditaties, spontane invallen…

Wil je weten of dit iets voor je is? Je kunt me bereiken op 06-127 069 19. Een dag met mij op pad kan vanaf 275,- euro. Eventuele bijkomende kosten in overleg.